Kerst op (thuis)kantoor calender 24-11-2020 time 2 minuten leestijd

Kerst op (thuis)kantoor

December: een maand van afsluiten, borrels en gezelligheid. De editie van 2020 zal voornamelijk thuis plaatsvinden. We werken met z’n allen nog steeds massaal vanuit huis. De kerstborrels zullen daar dus ook op aan moeten sluiten. Je wilt er dan toch wel een persoonlijk tintje aan geven. Maar hoe doe je dat? Lees snel verder hoe Reclameland je daarbij helpt.

Borrel, maar dan anders

Een borrel waar iedereen fysiek aanwezig is, dat wordt lastig dit jaar. Na het online vergaderen en overleggen past een borrel ook wel in dat rijtje. Aan kant-en-klare borrelpakketten geen gebrek. Maar veel leuker is het om er een persoonlijke touch aan te geven. Met een goede wijn uit een bedrukte wijnkist zit je daarmee sowieso goed. Een logo, een foto, een tekst: je bepaalt zelf wat er op komt te staan.

Warme chocolademelk (of koffie)

De koffieautomaat is dé plek waar het gebeurt. Van weekendverhalen tot de laatste nieuwtjes: het komt hier allemaal voorbij. Om dit gevoel rond de kerstdagen toch een beetje naar het thuiskantoor te brengen is een mok een goed idee! Uitermate geschikt voor koffie, maar in de wintermaanden ook zeker voor warme chocolademelk. Bestel er een paar extra en je bent direct voorzien als iedereen straks wel weer op kantoor komt. Ook bij (extern) bezoek komt zo’n bedrukte mok net even wat professioneler over.

Oh, dennenboom..

Iedere thuissituatie is anders, dus echte kerstbomen rondsturen is niet echt handig. Wist je dat je bij Reclameland eenvoudig kerstbomen besteld van re-board (honingraatkarton) of foamboard? Geen gedoe met uitvallende naalden en in verschillende formaten te bestellen. Voor ieder (thuis)kantoor een geschikt exemplaar. De kleine versies (25 cm hoog) zet je op het bureau neer. De grote exemplaren (95 of zelfs 180 cm hoog) zijn vervangers van de ‘echte’ bomen. Ga je voor een ‘echte’ kerstboom of maak zelf een leuk ontwerp met bijvoorbeeld je logo?

Kerstkaart

Kerst is traditioneel gezien natuurlijk de periode dat de meeste kaarten worden verstuurd. Dan kun jij natuurlijk niet achterblijven. Met een mooie kerstkaart kun je eenvoudig je waardering voor je werknemers uitspreken. Verstuur de kaart los of voeg toe aan een kerstpakket. Na zo’n turbulent jaar is het misschien wel belangrijker dan ooit om deze waardering uit te spreken. Op naar een jaar dat - hopelijk - weer richting normaal gaat.


Wil je er zeker van zijn dat je optimaal kunt genieten van al je kerst drukwerk? Bestel op tijd en je geniet ruim voor kerst al van dat moois!