Zo haal jij de kerst in huis calender 10-11-2020 time 3 minuten leestijd

Zo haal jij de kerst in huis

Je hebt een paar zekerheden in het leven. Eén daarvan is dat het op 25 en 26 december Kerst is. Ieder jaar, dus ook in dit turbulente jaar. Hoe het er ook uit komt te zien, de kerstsfeer in huis halen kan altijd. Zeker dit jaar is een beetje extra gezelligheidheid meer dan welkom! Hoe je gemakkelijk zorgt voor wat extra sfeer en gezelligheid? Dat lees je hier.

Het ultieme wintergevoel

Een echte witte Kerst is al even geleden. En ook de dagen dat het vriest dat het kraakt zijn op één hand te tellen. Toch is er niets fijner dan op winterse dag lekker op de bank te kruipen. Vergezelt met een leuke film of een goed boek en eventueel een warm kleedje. Om het helemaal af te maken mag een kop warme chocolademelk zeker niet ontbreken. De chocolademelk smaakt net even lekker uit een mok met eigen opdruk. Hoe wij dat weten? Wij zijn de beroerdste niet en hebben het voor je getest! Inclusief slagroom en marshmallows. En test is geslaagd, kunnen wij mededelen. Wist je dat wij ook een magische mok hebben? Schenk er een warme drank in en de opdruk verschijnt opeens!

Wild aan de muur

Een rendierhoofd aan de muur is niet voor iedereen weggelegd. In Nederland / België is dat al helemaal lastig. Dat is maar goed ook waarschijnlijk. Maar wat als je wel een rendierhoofd aan de muur wilt hangen? Speciaal voor jou hebben wij een 3D exemplaar op re-board (een dik honingraatkarton) of foamboard ontworpen. Het is dan misschien geen echt rendier, maar hé, het is een leuke en originele manier om de traditionele Kerst in huis te halen. Niet alleen een rendierhoofd, maar je hebt keuze uit nog veel meer verschillende kerstontwerpen.

Klassieker in een kerstjasje

Een kerstboom, lampjes en kaarsen: daar kom je vaak op uit bij de aankleding voor Kerst. Als uitbreiding op deze gebruikelijk dingen kun je ook kiezen voor decoratie aan de muur. Een winters tafereel op bijvoorbeeld canvas is dan een goede optie! Canvas is al jaren populair om vakantiefoto’s op te drukken. Waarom zou je dat ook niet doen voor de feestdagen? Voordeel is dat canvas in vrijwel ieder interieur past. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een ideaal cadeau. Na Kerst uitgekeken op het canvasdoek? Vervang deze dan eenvoudig door een mooi vakantiekiekje.

Foute Kerst

Kerst zonder kersttrui is bijna niet meer voor te stellen. Hoe fouter des te beter, lijkt het wel. Rond de feestdagen moet je je best doen om een adres te vinden die ze niet verkoopt. Alleen is de originaliteit vaak ver te zoeken. Dat kun jij een stuk beter toch? Een eigen slogan of spreuk, een zelf ontworpen afbeelding of een foto? Met een eigen opdruk heb jij én een heerlijke warme trui én heb jij een trui die niemand anders heeft. Hoe leuk is dat?


Wil je nog meer inspiratie? Op onze Kerst-pagina vind je een handig overzicht met al onze Kerst-gerelateerde producten.