Hoe worden L-banners gemaakt? calender 08-09-2016 time 2 minuten leestijd

Hoe worden L-banners gemaakt?

Wil je snel en goedkoop je beursstand of winkelvloer een eigen look & feel geven? Bestel dan een L-banner. In een handomdraai creëer je namelijk een nieuwe look! Maar hoe worden L-banners eigenlijk gemaakt?

snijden-hoe-worden-l-banners-gemaakt

1: L-banner bedrukken

Als je je ontwerp hebt aangeleverd en onze afdeling DTP deze heeft goedgekeurd, drukken wij je L-banner op het sterk en stevig bisonyl of op premium block out. Het verschil tussen deze twee materialen is dat bisonyl scheurvast en wind- en waterbestendig is. Premium block out is ook scheurvast, maar heeft een grijze achterzijde waarder licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Dit materiaal heeft dus een iets luxere uitstraling.

achterkant-hoe-worden-l-banners-gemaakt

2: L-banners 2- of 3-zijdig

Als je L-banner is gedrukt, snijdt onze Zund snijmachine deze exact op maat. Je hebt bij ons de keuze uit diverse L-banners. Zo is de L-banner een enkelzijdige banner met een breedte van 90 cm. Het frame bestaat uit één stok en één poot. De L-banner 2-zijdig is een dubbelzijdige L-banner en heeft ook een breedte van 90 cm. Het frame bestaat uit twee stokken en twee poten. De L-banner 3-zijdig heeft uiteraard drie zijden, drie stokken en drie poten.

klaar-hoe-worden-l-banners-gemaakt

3: L-banner opzetten

We leveren onze L-banners met een gevoerde handige zwarte tas waar de banner precies in past. De onderdelen zijn makkelijk in elkaar te schuiven, dus zeer geschikt om met regelmaat ergens op te zetten. Het frame is bovendien gemaakt van geanodiseerd aluminium dus erg licht. Als je wilt, kun je er een spotje van 50 watt bij bestellen. Dan staat jouw merk zeker weten in de spotlight!


Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Bert hoe beurswanden worden gemaakt!