calender 04-12-2015 time 3 minuten leestijd

Waar gebruik je vloerstickers voor?

Vloerstickers zijn ideale reclamedragers. Je kunt er niet omheen! Ze zijn onder andere te gebruiken als reclamedrager of bewegwijzering. Of om te laten zien waar alles komt te staan in een magazijn. Nieuwsgierig naar deze – en andere – doeleinden waarvoor je vloerstickers kan gebruiken?

bestellen-waar-gebruik-je-vloerstickers-voor

Vloerstickers bestellen

Vloerstickers worden altijd full colour geleverd. In alle gevallen wordt er op de stickers een anti-sliplaag aangebracht. Wel zo veilig, dan glij je er ook niet over uit. Je hebt keuze uit twee materialen; basic outdoor stickers en transparante outdoor stickers. Wil je de stickers buiten op straat plakken, dan raad ik je aan voor de straatstickers te gaan. Deze straatstickers zijn iets dikker en vormen zich beter naar de ondergrond waarop ze worden aangebracht. Qua formaat heb je ruime keuze. Je kunt zowel een eigen formaat als een eigen vorm bestellen. Vloerstickers worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan reclamedragers, bewegwijzering of decoratie/kunst.

Reclamedragers

Je hebt het vast wel eens gezien: een vloersticker in de supermarkt of drogisterij. Steeds meer fabrikanten en producenten maken gebruik van deze manier van in-store promotie. Ineens een persoon of product op de vloer waar je overheen loopt. Omdat het een niet erg veel gebruikte marketingmethode is, ligt de attentiewaarde erg hoog! Doordat de vloerstickers uitgesneden kunnen worden in eigen gewenste vorm, heb je de mogelijkheid om er erg gave effecten aan te geven. Behalve op de winkelvloer, zie je vloerstickers voor marketingdoeleinden regelmatig op trappen, in bussen of op straat.

reclamedragers-waar-gebruik-je-vloerstickers-voor

bewegwijzering-waar-gebruik-je-vloerstickers-voor

Bewegwijzering

Grote kans dat je vloerstickers ook regelmatig voorbij ziet komen als bewegwijzering. Op vliegvelden vind je ze zodat je weet bij welke terminal of gate je je bevindt. Ook zie je in grotere winkels regelmatig vloerstickers om het looppad aan te geven. Zo maakte de IKEA eerder gebruik van deze stickers. In magazijnen zie je ook vaak vloerstickers. Deze geven bijvoorbeeld veiligheidsinstructies aan zoals de paden waar de heftrucks rijden of waar de verschillende stellages staan.

Kunst

Door de vele mogelijkheden qua vorm en formaat, worden vloerstickers ook gebruikt als kunst of voor decoratieve doeleinden. Een veelgebruikt effect is het 3D effect. Hierbij lijkt het – vanuit de juiste hoek – alsof het een driedimensionaal geheel is. In plaats van vloerstickers te gebruiken, tekenen of verven kunstenaars deze ontwerpen ook vaak. Al met al heb je tal van mogelijkheden voor het gebruik van vloerstickers. Heb je nog vragen over het gebruik van vloerstickers, of wil je meer informatie? Mail me gerust! Of bel mijn collega's via 050 - 8700 130. Heb je zelf een mooi voorbeeld van een vloersticker gezien? Laat het ons weten!

kunst-waar-gebruik-je-vloerstickers-voor


Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je met de vloerstickers echt alle kanten op. Maar vergeet ook zeker de andere soort stickers niet. Het is een product dat nog wel eens vergeten wordt, maar ontzettend effectief is voor vrijwel iedere marketing- of reclamecampagne.