Hoe worden makelaarsborden gemaakt? calender 26-05-2016 time 1 minuten leestijd

Hoe worden makelaarsborden gemaakt?

Heb je een huis in de verkoop? Dan wil je natuurlijk dat dit aan het begin van de straat al opvalt. Naast de standaard tuinborden, trek je enorm de aandacht met raamborden. Dit zijn van die driehoekige borden die je vast wel eens hebt gezien aan een raam van bijvoorbeeld een bovenverdieping. Maar hoe worden die makelaarsborden eigenlijk gemaakt? Lees snel verder!


drukken-hoe-worden-makelaarsborden-gemaakt

1: Kanaalplaat

We drukken makelaarsborden op stevig kanaalplaat van maar liefst 3,5 mm dik. Dit plaatmateriaal wordt ook wel buplex genoemd. Dit materiaal is erg licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleenkern. Een moeilijk verhaal misschien, maar het is zeer stevig en door het lichte gewicht makkelijk te bevestigen aan een raam.

gedrukt-hoe-worden-makelaarsborden-gemaakt

2: Makelaarsbord drukken

De print drukken we rechtstreeks op het plaatmateriaal. Dit geeft meteen het mooiste resultaat. Omdat makelaarsborden bedoeld zijn voor buiten, zijn onze inkten uiteraard water- en UV-bestendig. Zo blijft je makelaarsbord dus erg lang goed zichtbaar voor eventuele kopers!

bevestigen-hoe-worden-makelaarsborden-gemaakt

3: Makelaarsbord bevestigen

De meeste makelaarsborden die worden besteld, kun je aan een raam bevestigen. Als je voor deze optie kiest, voorzien we je makelaarsbord van dubbelzijdig tape. Het enige wat je dan hoeft te doen, is de beschermlaag verwijderen en je raambord plakt. We kunnen je makelaarsbord ook voorzien van zuignappen. Ook hiermee bevestig je heel eenvoudig het makelaarsbord aan het raam. Appeltje eitje!


Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Vincent hoe contour gesneden drukwerk wordt gemaakt!