Leuke vormen visitekaartjes calender 07-06-2016 time 2 minuten leestijd

Leuke vormen visitekaartjes

Het standaard visitekaartje, dat kent iedereen wel. Met een rechthoekige vorm en een formaat van 55 x 85 mm is dit het meest gebruikte visitekaartje. Maar hoe val je op tussen al die standaard visitekaartjes? Wat dacht je van een afwijkende vorm? Het springt direct in het oog en je trekt gemakkelijk de aandacht. In dit blog lees alles over afwijkende visitekaartjes met bijvoorbeeld een eigen vorm. Lees snel verder!

Afwijkende formaten

Opvallen is niet moeilijk, je moet gewoon doen wat anderen niet doen. Heb je wel eens gedacht om de visitekaartjes net iets kleiner of juist groter te maken? Dit valt in een stapeltje visitekaartjes direct op. Houdt er wel rekening mee dat een kaartje nog wel gemakkelijk in een portemonnee of visitekaartjeshouder gestoken kan worden. Zou zonde zijn als je kaartje niet past en daarom maar weggestopt wordt. Maar voor de rest: afwijken is belangrijk. Stap uit de grijze massa en val lekker op!

Niet alleen in formaat, maar ook in soort kaartje kun je je onderscheiden. Zo zijn gevouwen visitekaartjes ook een goede manier om op te vallen. En bijkomend voordeel: je hebt twee keer zoveel ruimte om je informatie op kwijt te kunnen. Extra kans om jouw relaties te overtuigen om voor jou te kiezen. Benieuwd wat je allemaal kunt doen met een visitekaartje? Een visitekaartje als kaasrasp? Dat en meer praktijkvoorbeelden van originele visitekaartjes worden in dit blog op een rijtje gezet.

klein-leuke-vormen-visitekaartjes

gevouwen-leuke-vormen-visitekaartjes

lens-leuke-vormen-visitekaartjes

Visitekaartjes in eigen vorm stansen

Opvallen next level, dat doe je met visitekaartjes in een eigen vorm. Door het gebruik van een stans kun je jouw visitekaartjes in iedere denkbare vorm laten maken. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een cirkel, een ovaal of een andere ‘bestaande’ vorm. Maar wat dacht van een visitekaartje dat aansluit op jouw bedrijf? Dan scoor je sowieso! Een muziekwinkel met een visitekaartje in de vorm van een piano. Of een kunstenaar die visitekaartjes heeft in de vorm van een verfpalet. Het valt op, het blijft hangen bij de ontvanger en het is direct duidelijk wat jij doet. Eigenlijk alleen maar pluspunten dus.

Maar hoe bestel je zo’n kaartje? Het is geen standaard kaartje, dus het beste neem je contact op met de klantenservice. Stuur hierbij bestand met daarin de vorm van jouw stans mee. Zo kunnen wij direct voor je aan de slag. De stans wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, dus houd rekening met extra kosten. Wil je meer weten over het drukwerk stansen? Wij vertellen je er graag meer over!

brood-leuke-vormen-visitekaartjes

piano-leuke-vormen-visitekaartjes

schilderen-leuke-vormen-visitekaartjes


Wil je extra opvallen en indruk maken? Dan weet je nu wat je te doen staat. Ga jij voor gevouwen visitekaartjes, visitekaartjes met een eigen formaat of ga je voor gestanste visitekaartjes in een compleet eigen vorm? Bij Reclameland scoor je jouw perfecte visitekaartje om de show mee te stelen.