Je eigen tote bag bedrukken calender 05-12-2022 time 2 minuten leestijd

Je eigen tote bag bedrukken

Tegenwoordig loopt iedereen weer met een tote bag. Deze katoenen draagtas is al een tijdje terug van weggeweest. Ga mee met deze trend! Bedruk tote bags met jouw logo of boodschap, geef ze weg als bijvoorbeeld relatiegeschenk of verkoop je zelfontworpen tassen. We vertellen je meer over de mogelijkheden van bedrukte tassen in dit blog!

Het ontstaan en de terugkeer van de tote bag

De tote bag is terug van weggeweest. Deze populaire tas zie je op elke drukke locatie bij veel voorbijgangers. Ook niet zo raar want deze tas leent zich voor veel doeleinden! De draagtas doet dienst als boodschappentas, sporttas, vakantietas en zelfs als alledaagse tas. Maar waar komt de tote bag vandaan? De tote bag dankt zijn naam aan het oud Engelse werkwoord to tote, wat ‘dragen’ betekent. De tas kent zijn oorsprong in de jaren 40 van de vorige eeuw en werd gebruikt om verpakt ijs te dragen. Niet lang daarna werd de stevige tas voor tal van doeleinden gebruikt. De populariteit van de canvas draagtas groeide. In de jaren 80 werden er politieke statements op gedrukt en droeg men de tote bags om zijn of haar standpunten uit te stralen.

Waarom een tote bag bedrukken?

Los dat het leuk is om zelf rond te lopen met je zelfontworpen tote bag, kan je een draagtas ook goed als promotieartikel of relatiegeschenk inzetten. Van zo een geschenk weet je bijna zeker dat het daadwerkelijk gebruikt wordt! Past een tote bag toch niet helemaal bij de uitstraling van je bedrijf? Misschien past een boodschappentas of rugtas beter! Wil je juist meer opbergruimte bieden? Een sporttas biedt meer dan genoeg ruimte. Uiteraard zijn alle tassen te voorzien van een eigen bedrukking.

Geef je de tote bag liever niet gratis weg? Verkoop ze dan! Sinds het verbod op gratis plastic tasjes zijn klanten zich meer bewust van duurzame alternatieven. Biedt daarom in je winkel, bij de kassa, tote bags te koop aan. Zo bied je jouw klanten een duurzaam alternatief op een plastic tas én lopen ze alsnog met jouw winkelnaam de deur uit.

Misschien wel het grootste voordeel van tote bags is dat de tas duurzaam is en daardoor enorm lang meegaat. De tas, bedrukt met jouw logo of merknaam, wordt keer op keer weer uit de kast gehaald. En dat is ook voor jouw bedrijf reden genoeg om ook aan de slag te gaan met bedrukte tote bags!

Je eigen tote bag bedrukken

Je eigen tote bag bedrukken is erg gemakkelijk! Jouw ontwerp wordt full colour rechtstreeks op de tas gedrukt. Het is zelfs mogelijk om de tas aan beide zijden te bedrukken. Zo heb je meer dan genoeg ruimte voor jouw logo, naam of boodschap. Rest jou nog enkel 1 vraag: wat zet jij op je tote bag?

relatiegeschenken


Een tote bag is een ideaal relatiegeschenk. Bij Reclameland vind je nog veel meer relatiegeschenken! Stel bijvoorbeeld een heel pakket samen en vul de draagtas met een waterfles, sleutelhanger en een bedrukte mok.