Hoe worden beurswanddesks gemaakt? calender 13-10-2016 time 2 minuten leestijd

Hoe worden beurswanddesks gemaakt?

Sta je binnenkort op een beurs en wil je professioneel voor de dag komen? Pak dan eens uit met een beurswanddesk. Een ideale manier om jezelf te presenteren of te gebruiken om je promotiemateriaal te showen. Altijd al willen weten hoe beurswanddesks worden gemaakt? Edwin vertelt!


printer-hoe-worden-beurswanddesks-gemaakt

1: Beurswanddoek printen

We printen onze beurswanddoeken op zowel 510 grams bisonyl als op 325 grams doek met een M1 brandwerendheid certificaat. Het voordeel van bisonyl is dat het zeer scheurvast en wind- en waterbestendig is. Bovendien zijn ook de inkten water- en UV-bestendig. Bij dit materiaalsoort is het doek glad afgewerkt. Ook de inkten van ons 325 grams doek zijn water- en UV-bestendig. Het grote verschil met bisonyl is dat dit doek juist een matte uitstraling heeft.


klitteband-hoe-worden-beurswanddesks-gemaakt

2: Voorzien van klittenband

Als het doek van de beurswanddesk is geprint, wordt deze op maat gesneden. Onze beurswanddesks zijn altijd 90 cm hoog en 29 cm diep. De voorzijde van het doek is 89 cm en de beide zijdes 29 cm. Zowel de boven- als onderkant van het doek voorzien we van klittenband. Hiermee is het doek eenvoudig te bevestigen aan het frame van de beurswanddesk.


eindproduct-hoe-worden-beurswanddesks-gemaakt

3: Beurswanddesk in elkaar zetten

Onze beurswanddesk bestaat uit een frame van geanodiseerd aluminium. Het voordeel van dit frame is dat deze stevig is, maar daarnaast ook erg licht van gewicht is waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Het frame wordt geleverd in een handige tas waarin ook de desk zit. Dit is een houten MDF plaat welke is afgewerkt met een lichte beukenkleur. Deze past precies op het frame van de beurswanddesk. Daaraast wordt ook het doek voor de beurswanddesk meegeleverd in de tas. Imponeren maar!


Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Christiaan hoe balie displays worden gemaakt!