Dé drukwerk inspiratie voor de feestdagen calender 23-10-2023 time 4 minuten leestijd

Dé drukwerk inspiratie voor de feestdagen

Sinterklaas, Kerstmis en de jaarwisseling, oftewel de feestdagen! Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet breken ze weer aan. Verschillende winkels beginnen al met kerstballen en versiering terug te brengen in hun assortiment. Hierbij is dan ook hét moment aangebroken om na te denken over hoe jij de kerst in huis haalt. In dit blog willen we je graag inspireren met verschillende kerst drukwerk producten, lees dus snel verder!

Kleed het bedrijf aan!

Het maakt niet uit in welke branche je zit, elk bedrijf kan zich voorbereiden op de feestdagen door na te denken over de versiering. Geef zo jouw klanten een gezellig en feestelijk gevoel wanneer ze bij jou door de deur stappen. Natuurlijk kan je dit doen met standaard producten, maar je kunt ook opvallen! Op die manier zorg je ervoor dat je bij klanten blijft hangen. Jouw grappige, originele of mooie versiering zal de echte kerst liefhebbers terug laten komen.

Originele kerstboom

In plaats van een kerstboom met dennennaalden (echt of nep) kan je ook kiezen voor een kerstboom van re-board. Dit geeft jou de mogelijkheid om te kiezen voor een specifieke grootte, kleur en print van de boom. Origineler en unieker kan je de boom niet maken. Kies bijvoorbeeld voor een kerstboom met jouw logo of huisstijl! Daarnaast is de boom ook nog erg praktisch, het laat geen troep achter en is jaar op jaar weer te gebruiken, lekker duurzaam! Is een kerstboom niet origineel genoeg voor je? Dan is het ook nog mogelijk om een re-board ijsbeer, rendierhoofd of totaal eigen object te laten drukken. Zo zorg jij voor super originele en feestelijke versiering!

kerstdecoratie-bedrukken-1000

Hang het op!

Heb je geen ruimte voor grote feestelijke objecten of wil je ook nog graag een boodschap verspreiden met jouw versiering? Kies dan voor het bedrukken van feestelijke posters. Mooier en goedkoper dan bij Reclameland krijg je ze niet! Daarnaast biedt een poster vele mogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende maten en alles wat je wilt delen kan je toevoegen aan je poster ontwerp. Wil je een fijne kerst wensen? Speciale openingstijden of een actie vermelden? Of de muren van de zaak een feestelijk tintje geven? Je doet het allemaal met jouw zelf ontworpen posters!

Maak jouw producten feestelijk

Rond de feestdagen zijn veel mensen op zoek naar cadeaus voor zichzelf of een ander. Het zijn tenslotte de dagen dat verwennen voorop staat! Ook jouw producten kunnen daar goed voor in aanmerking komen, zelfs als je geen speciale kerstcollectie hebt. Je kan (potentiële) klanten inspireren en aantrekken voor de kerst door jouw producten enkel een feestelijk tintje te geven!

Pak klanten in

Inspireer klanten om bij jou te komen door te laten zien dat jouw bedrijf echt feestelijke producten verkoopt. Dit kan je doen door jouw producten feestelijk te verpakken. Een zelf ontworpen inpakpapier is het product dat je hier heel goed voor kan gebruiken. Maak het inpakpapier origineel en feestelijk, maar ook zo dat jouw huisstijl of logo erin terug komt. Dit zorgt ervoor dat je ook nog een beetje reclame maakt via jouw inpakpapier. Het inpakpapier kan je vervolgens nog verder feestelijk maken met een zelf ontworpen lint en stickers. Op die manier maak je een ingepakt product nog feestelijker en daarmee bijzonder om te ontvangen. Bijzondere cadeaus zullen ervoor zorgen dat klanten jou onthouden als de plek waar je leuke cadeaus kunt kopen.

kerst-inpakpapier-at-2x

Verzenden maar

Wanneer je een online verkooppunt beheert is het ook leuk om tijdens de feestdagen andere verzenddozen te gebruiken. Dit maakt een product niet gelijk een feestelijk cadeau om weg te geven, maar verrast de ontvanger wel. Helemaal als er vaker in het jaar wordt besteld en er nu een andere feestelijke verzenddoos wordt ontvangen. Zo maak je het verstuurde pakket een verrassing voor de ontvanger! De doos kan je geheel zelf ontwerpen en kan daarom tijdens de feestdagen een kerstige wens bevatten of een leuke feestelijke print. Maak jouw pakketten een feestje om te ontvangen.

Verspreid originele wensen

Je gebruikt ze bijna samen in één zin: kerst en kerstkaarten. Hoe kan je beter laten weten dat je denkt aan de belangrijke mensen dan met een kerstkaart? Als bedrijf kan je deze kerstkaarten verspreiden onder jouw werknemers, partners en klanten! Allemaal belangrijke mensen die jouw bedrijf draaiende houden. Met de feestdagen mag je dan ook best laten weten dat je aan ze denkt. Ontwerp een mooie kerstkaart met een wens, feestelijke print en een herkenbaar element van jouw zaak, dan werk jij ook nog eens aan een goede reputatie tijdens de kerst!

kerstkaarten-ongevouwen-bedrukken-1000


Met deze feestelijke drukwerktips hebben wij een introductie gegeven van ons feestelijke drukwerk assortiment. Begin op tijd met het voorbereiden en maak de feestdagen een zakelijk succes! Voor meer inspiratie kan je terecht op onze kerstpagina.