Zo zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag calender 02-02-2021 time 2 minuten leestijd

Zo zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Het wordt misschien een beetje ondergesneeuwd door andere nieuwsberichten, maar vergeet niet dat het bijna Valentijnsdag is! Het zou toch wat zijn als je opeens met lege handen voor je geliefde staat. Of dat je een jaar moet wachten om je geheime liefde te verklaren aan iemand. Misschien een beetje overdreven, maar Valentijnsdag is wel dé dag om samen iets romantisch te doen. Dit jaar geen diners in chique restaurants, weekendjes weg of een avondje doorzakken in de kroeg. Maar genoeg manieren om het toch gezellig en romantisch te maken. Hoe? Lees snel verder!


Het thuisdiner

Het is misschien niet hetzelfde als eten in een restaurant, maar wel een goed alternatief. In deze tijd is er bijna geen restaurant dat niet thuisbezorgd. Misschien kun je de zoekcategorie in dit geval iets aanpassen. Niet de pizzeria of de kebabboer, maar een wat luxer restaurant. Kleed de tafel mooi aan, kleed jezelf alsof je naar het restaurant zou gaan, kaarsjes aan. Een rustig achtergrondmuziekje maakt de romantische setting helemaal compleet. En voor degenen zonder vaatwasser: er is weinig zo romantisch als samen afwassen!

Een frisse neus halen

In de tijden dat we voornamelijk binnen zitten, waarderen we het buiten zijn pas echt. Plan een rustig moment en ga er met z’n tweetjes eens lekker op uit. Kijk eens verder dan het blokje om dat je normaal altijd doet. Het hoeft helemaal niet ver weg te zijn, maar ga eens linksaf in plaats van rechtsaf. De afgelopen periode zijn al heel veel mensen tot de ontdekking gekomen dat Nederland zoveel moois te bieden heeft. Zoek wat leuks uit en maak er een gezellig dag van! Afsluiten met een lekker etentje thuis en je hebt gegarandeerd een gezellige dag.

Ouderwets romantisch

Waar je altijd goed mee zit, zijn bloemen en eventueel chocolade. Wie wordt er nou niet blij van luxe chocolaatjes? Ondanks dat veel winkels gesloten zijn, mogen verse bloemen nog wel gewoon verkocht worden. Sla het tankstation dus over en kijk eens op de weekmarkt of bij de plaatselijke bloemist of het tuincentrum. Een leuke kaart of een briefje met een persoonlijke tekst maakt het dan helemaal af. En de dag kun je vervolgens afsluiten met elkaar op bank met een goede film. Het hoeft niet altijd zo heel erg moeilijk te zijn.


Weet je nu echt niks? Dan helpen wij bij Reclameland je graag verder! Wist je dat heel veel van onze fotoproducten de volgende werkdag al geleverd kunnen worden? Ideaal voor de late beslissers. Of als je het vergeten bent. Wij zullen het niet vertellen!