Wat is offset drukwerk? calender 05-01-2017 time 2 minuten leestijd

Wat is offset drukwerk?

Januari staat helemaal in het teken van onze eigen productie. We trappen af met de druktechniek die wij het meest gebruiken: het offset drukken. Bij het offset drukken wordt gebruik gemaakt van grote drukplaten. Op deze drukplaten worden meerdere orders met elkaar gecombineerd. Superefficiënt en zo kunnen wij het drukwerk heel voordelig aanbieden. Het offset drukken is alleen mogelijk met de hogere oplages. De kleinere oplages worden op één van onze digitale drukpersen geprint. Benieuwd naar wat wij zoal offset drukken? Wij laten je het graag zien!

offset-flyers-wat-is-offset-drukwerk

Flyers

Om de beste kwaliteit te leveren én zo goedkoop mogelijk te werken, drukken we een hoge oplage flyers offset. Onder hoge oplage verstaan we vanaf 250 stuks. Het is dan ook voordeliger om 250 stuks offset te laten drukken dan digitaal te printen. We drukken de hoge oplage flyers op één van onze nieuwste Komori drukpersen.
Naar flyers »

offset-briefpapier-wat-is-offset-drukwerk

Briefpapier

Briefpapier op? Vanaf 1.000 stuks is het voordeliger om deze offset te laten drukken. Omdat we grote drukvellen vullen met drukwerk en dit vervolgens in één keer drukken, delen alle klanten die met hun ontwerp op het vel liggen, de opstart-, plaat- en personeelskosten. Ideaal dus! We drukken het briefpapier standaard op 'lang lopend' papier. Door deze looprichting kan vrijwel elke printer op ons briefpapier printen. Ook die van jou dus :-)Naar briefpapier »

offset-offertemappen-wat-is-offset-drukwerk

Offertemappen

Offertemappen, ook wel presentatiemappen genoemd, zijn ideaal om offertes of overeenkomsten in te versturen naar jouw klanten. Maar ook briefpapier en flyers kun je in deze mappen bewaren. Leuk is ook dat je ze in verschillende formaten kunt krijgen, met of zonder venster en kunt kiezen waar je de vouwkleppen wilt hebben. Wanneer we ze offset voor je gaan drukken? Dat doen we vanaf 100 stuks. Bestellen maar!Naar offertemappen »


Met offset drukwerk kun je dus snel en extra voordelig grote oplages drukwerk bestellen. Maar ook voor kleinere oplages kun je bij Reclameland terecht. Deze worden op één van de digitale printers gedrukt.