Wat is gestanst drukwerk? calender 30-01-2017 time 2 minuten leestijd

Wat is gestanst drukwerk?

Januari is bij ons de maand die volledig in het teken staat van onze eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Vandaag de laatste blog, waarin het drukwerk dat gestanst wordt centraal staat. Bij het stansen wordt drukwerk dat van papier gemaakt is in een bepaald vorm gesneden. Benieuwd wat welke producten wij allemaal stansen? Herbert vertelt je er meer over!

Flessenhangers

flessenhanger-wat-is-gestanst-drukwerk

Stansen is een extra bewerking na het drukken. Een voorbeeld van gestanst drukwerk zijn onder andere onze flessenhangers. Het stansmes is een soort van mal met hele scherpe randen die op het papier gedrukt wordt. Op deze manier blijft bijvoorbeeld alleen de vorm van de flessenhangers over. Voor de gestanste producten op de website hebben wij standaard een stansmes in huis. Zo heb jij het gestanste drukwerk net zo snel in huis als al het andere drukwerk. Ideaal!

Naar flessenhangers »

Deurhangers

deurhanger-wat-is-gestanst-drukwerk

Ook onze deurhangers stansen we. Bij ons heb je de keuze uit standaard deurhangers en gevouwen deurhangers. In beide hangers stansen we een handige opening zodat je de hangers ook daadwerkelijk kunt ophangen. Omdat we het stansgat eruit stansen, is het van belang dat je hierin geen belangrijke informatie plaatst. Door deze opening blijft jouw reclameboodschap gegarandeerd hangen, letterlijk en figuurlijk!

Naar deurhangers »

Offertemappen

offertemap-wat-is-gestanst-drukwerk

Bij offertemappen heb je de keuze uit veel verschillende opties en mogelijkheden. Zo bestel de mappen met of zonder venster en kun je zelf de omvouwkleppen aan de zijkant kiezen. Daarnaast is het aan jezelf of je kiest voor een vulhoogte van 1 of 5 mm. Als we de offertemappen hebben gedrukt, zetten we onze stansmachine aan het werk en worden ze gestanst zoals jij hebt besteld! Uiteraard kun je altijd een eigen stansvorm laten maken. Jouw eigen stansvorm bewaren we dan bij ons, zodat je deze vaker kunt gebruiken. Makkelijk!

Naar offertemappen »

Dit zijn drie van de standaard producten die wij stansen. Wil jij écht opvallen met je drukwerk? Dan kun je ook een eigen stans laten maken. Meer informatie hierover vind je terug op de pagina over drukwerk stansen.