Wat is er mogelijk met canvas? calender 28-12-2015 time 2 minuten leestijd

Wat is er mogelijk met canvas?

Je ziet ongetwijfeld weleens een foto op canvas hangen. In de woonkamer, slaapkamer, bedrijfspand of zelfs in de tuin. Een cadeautje voor jezelf of om te geven op een verjaardag of feestje. Maar waar kun je canvas voor gebruiken?

Een plaatje aan de muur

Canvas zorgt ervoor dat een mooie of bijzondere herinnering je bijblijft. Denk hierbij aan een familiefoto, vakantiekiekje, of foto van je (oude) huisdier. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat leuk op een canvasdoek. Iedere keer als je het ziet, denk je weer aan het moment of de persoon! Zwart-wit foto's geven ook een erg mooi effect. We kunnen jouw foto gratis voor je omzetten naar zwart-wit als je dat wilt. Verder geven we je foto, indien gewenst, gratis een sepia-effect of verwijderen we de rode ogen.

vakantiekiekje-wat-is-er-mogelijk-met-canvas

basic-premium-wat-is-er-mogelijk-met-canvas

Basic of premium?

Je bestelt canvas in twee verschillende kwaliteiten. Standaard wordt je afbeelding geprint op basic canvas. Dit is een stevig doek. We bedrukken dit doek in vier kleuren. Van basic canvas heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Wil je een extra scherp en mooi resultaat? Kies dan voor premium canvas. Dit wordt geprint op de nieuwste fotoprinter. Deze heeft 12 kleuren met pigment inkt. De details van de print zijn hierdoor erg mooi! Zelf adviseer ik je het premium canvas. De prijs is niet veel hoger en het eindresultaat is écht mooier! Wil je een canvas voor buiten? Ga dan voor tuincanvas. Hiervoor gebruiken we hetzelfde materiaal als de spandoeken. Dit is een uv- en waterbestendig bisonyldoek.

Baklijst en frame

Wil je een zo voordelig mogelijk canvasdoek? Kies dan voor een frame van 2 cm. Dit is de standaard dikte voor het houten frame waar we je doek omheen spannen. Heb je liever dat je foto of afbeelding iets verder van de wand staat? Kies dan voor een 4 cm frame. Een echte schilderij-look creëer je met een baklijst. Deze houten lijst rondom je canvas centreert het doek. Het maakt het plaatje compleet! Je kunt kiezen uit een baklijst vóór of achter je canvasdoek. Baklijsten bestel je zowel in de natuurlijke houtkleur als in het zwart of wit.

baklijst-wat-is-er-mogelijk-met-canvas


Heb je al een foto die je op canvas wilt afdrukken? Bestel dan snel en eenvoudig jouw eigen fotoproduct. Iets nog niet helemaal duidelijk? Heb je nog vragen of wil je advies? Onze klantenservice helpt je graag!