Wat is digitaal drukwerk? calender 12-01-2017 time 2 minuten leestijd

Wat is digitaal drukwerk?

Januari staat helemaal in het teken van onze eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Nadat we vorige week zijn begonnen met het offset drukken voor de hoge oplages, staat deze week het digitale drukwerk in de schijnwerpers. In tegenstelling tot het offset drukwerk, worden er bij digitaal drukken geen platen gebruikt. Hierdoor zijn er geen opstartkosten en is het digitaal drukken erg aantrekkelijk voor de kleinere oplages. Benieuwd naar wat we allemaal digitaal drukken? Je leest het hier!

Ansichtkaarten

ansichtkaarten-wat-is-digitaal-drukwerk

Digitaal gedrukte ansichtkaarten zijn ideaal als je voldoende hebt aan een kleine oplage van bijvoorbeeld 100 stuks. Maar ook als je 10 kaarten nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres! Dit digitale drukwerk drukken wij op één van onze hoogwaardige digitale drukpersen. Uiteraard krijg je dit drukwerk met de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan voor een nog lagere prijs!
Ansichtkaarten drukken »

Visitekaartjes

visitekaartjes-wat-is-digitaal-drukwerk

Visitekaartjes, ook wel bekend als naamkaartjes, kun je al vanaf 50 stuks bestellen. We drukken kleine oplages digitaal om de beste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd zo goedkoop mogelijk te werken. Onze digitaal gedrukte visitekaartjes leveren we altijd met een gratis kartonnen doosje. Ideaal om jouw kaartjes netjes in op te bergen en mee te nemen!
Visitekaartjes drukken »

Stickers

stickers-wat-is-digitaal-drukwerk

Stickers bestel je bij ons al vanaf 1 stuks. Ook deze drukken we bij zo'n kleine oplage natuurlijk digitaal. We gebruiken hiervoor vloeibare inkten. Dit heeft als groot voordeel dat de inkt in het papier gaat zitten en er niet oppervlakkig op ligt. Hierdoor krijg je rijke en volle kleuren en een zeer scherpe afdruk. Kwalitatief doet digitaal drukwerk dus op geen enkele manier onder voor offset drukwerk!
Stickers maken »


Nu weet je hoe het digitaal drukken in zijn werk gaat. Profiteren van alle voordelen voor een kleinere oplage? Of is het offset drukken in een rote oplagen misschien voordeliger? Bij Reclameland kies je eenvoudig de drukmethode en de oplage die bij jou past.