Waarom kleding bedrukken? calender 05-07-2022 time 2 minuten leestijd

Waarom kleding bedrukken?

Je komt het steeds vaker tegen: bedrukte en gepersonaliseerde kleding. Niet zo heel gek, want met bijvoorbeeld een T-shirt of een trui met een eigen ontwerp weet je zeker dat je extra in het oog springt. Maar wat zijn de mogelijkheden? En waar zou je überhaupt kiezen voor bedrukte kleding? Wij gaan je overtuigen in dit blog!

Herkenbaarheid

Eén van de redenen om te kiezen voor bedrukte (bedrijfs)kleding, is de herkenbaarheid die je er mee creëert. Werk je bijvoorbeeld op de bouw? Of kom je veel bij mensen thuis? Dan is die herkenbaarheid erg belangrijk. Zeker in combinatie met een logo en/of bedrijfsnaam draagt dit voor een belangrijk deel bij aan de naamsbekendheid van jouw onderneming.

Hetzelfde geldt voor festivals en andere evenementen. Met dragen van dezelfde kleding kunnen bezoekers jou herkennen op het terrein, achter een balie of bijvoorbeeld de bar.

Goed voor de dag komen

Misschien wel het belangrijkste dat je bereikt met bedrukte kleding is een professionele uitstraling. Je bedrijfslogo of bedrijfsnaam gedrukt op kleding zorgt in één keer voor een boost in de professionaliteit. Het valt op bij klanten, je zorgt voor eenheid binnen het bedrijf en je maakt ook nog eens tegelijkertijd reclame voor je onderneming. Drie vliegen in één klap dus!

Kleding laten bedrukken

Er zijn verschillende soorten kleding die je kunt laten bedrukken. Als we gaan kijken naar bedrijfskleding, dan zijn er de volgende opties:

Per product zijn er verschillende mogelijkheden, maar je hebt bij veel producten de keuze om op verschillende locaties te drukken. Op die manier zorg je er altijd voor dat de kleding eruit komt te zien zoals jij wilt.

Alle kleding wordt op onze digitale printer bedrukt. Dit heeft als grote voordeel dat er geen minimale oplages zijn. Dus of het nu om enkele stuks of juist een grote oplage gaat, je slaagt altijd. Naast de werkkleding kun je ook babykleding bedrukken. Hierbij kun je denken aan mutsjes, rompertjes en slabbetjes. Een ideaal kraamcadeau!

Om zo lang mogelijk van de kleding te genieten, is het belangrijk dat je het op de juiste manier behandelt. Zeker bij het wassen van bedrukte kleding kan het verkeerd gaan. Dus waar je het ook voor gaat gebruiken: houd altijd de wasvoorschriften goed in de gaten!


Zorg jij voor het perfecte ontwerp om te drukken op jouw kledingstuk? Met deze tips voor het opmaken van je drukbestand, kan dat bijna niet meer verkeerd gaan!