Vouwen met visitekaartjes calender 10-06-2016 time 2 minuten leestijd

Vouwen met visitekaartjes

Dat je creatief kunt uitpakken met visitekaartjes, weet elke ontwerper. Maar dat je een visitekaartje zo kunt vormgeven dat deze bijna niet meer herkenbaar is als visitekaartje, weet niet iedereen. Op internet vind je tal van creatieve visitekaartjes die gevouwen kunnen worden tot een bepaalde vorm. In ons blog lichten we een aantal uit. Wil je ze zien?

Vouw je beroep

Visitekaartjes kun je in elke vorm drukken. Dus als jij in je ontwerp vouwlijnen aangeeft, dan is bij ons alles mogelijk! Een aantal ontwerpers gaat hier helemaal mee los. Zo zie je in onderstaande afbeeldingen bijvoorbeeld drie beroepen eruit springen. Leuk toch dat een kunstenaar dus ook in zijn visitekaartje zijn creativiteit kwijt kan!

schildersezel-vouwen-met-visitekaartjes

piano-vouwen-met-visitekaartjes

dakje-vouwen-met-visitekaartjes

Onderscheid jezelf

Maar ook als pianist of eigenaar van een muziekschool kun je gaan voor een creatief kaartje zoals je ziet. Heb je een minder creatief beroep? Ook dan is het ontzettend leuk om met je kaartje uit te beelden wat voor werk je doet. Denk bijvoorbeeld aan een dakbedrijf dat een visitekaartje kan vouwen tot dakje. Zeker weten dat dit dakbedrijf beter onthouden wordt bij de potentiële klant dan de concullega.

raam-vouwen-met-visitekaartjes

persoon-vouwen-met-visitekaartjes

doosje-vouwen-met-visitekaartjes

Spring eruit

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is het van belang dat je onthouden wordt. Naast een goed gesprek kan jouw kaartje jou daar ook bij helpen. Als je dan ook nog een kaartje hebt met een foto van jezelf die er letterlijk en figuurlijk echt uitspringt, word je in ieder geval niet meer vergeten. Naast beroepen en foto's kun je ook voor een algemeen ontwerp kiezen. Zoals bijvoorbeeld een kaartje dat je kan vouwen tot een opbergdoosje. Al zou ik het wel weer heel gaaf vinden als een verhuisbedrijf zo'n kaartje heeft. Voor welk kaartje ga jij?