Sportdrukwerk voor voetballende vrouwen calender 17-07-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor voetballende vrouwen

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen clubblad drukken, kondig de derby groots aan met outdoor posters en bestel entreekaarten voor je supporters. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

magazines-sportdrukwerk-voor-voetballende-vrouwen

Magazines

Presenteer je team en kondig alle wedstrijden van het seizoen aan in je eigen clubblad. Je kiest bij ons heel eenvoudig je eigen magazine met gelijmde rug, nietjes in de rug, een spiraalbinding of natuurlijk losbladig. Ook kies je zelf of je de magazines op glans, mat of misschien wel recyclingpapier gedrukt wilt hebben. Daarnaast bieden we veel verschillende formaten en afwerkingen aan en in veel gevallen leveren we de brochures al de volgende dag. Ideaal!

Outdoor posters

Staat die spannende wedstrijd op het programma? Die kondig je natuurlijk groots aan met outdoor posters. Bij ons kun je kiezen uit maar liefst 10 papiersoorten om je outdoor poster op te laten drukken. Van heel basic tot zeer exclusief, we hebben het allemaal in huis. Daarnaast heb je de keuze uit veel standaard maten, maar drukken we je poster ook op een formaat naar keuze. Natuurlijk altijd tegen bodemprijzen en snel geleverd. Promoten maar!

outdoor-posters-sportdrukwerk-voor-voetballende-vrouwen

entreekaarten-sportdrukwerk-voor-voetballende-vrouwen

Entreekaarten

Alle supporters heet je van harte welkom met je eigen entreekaarten. We bieden ze aan in verschillende formaten en met keuze uit diverse afwerkingen. Zo kunnen we, als je wilt, de kaarten voorzien van een uniek nummer en eventueel een afscheurstrook. Alles is mogelijk! We drukken de kaarten altijd op stevig 170 grams of 350 grams papier. Op beide papiersoorten brengen we een coating aan, zodat jouw bedrukking goed blijft zitten. Handig!


Zitten jouw prospects vaak op de tribune bij tennistoernooien? Bedruk dan eens je bedrijfsnaam, slogan of logo op sportveldborden en laat een sportieve indruk achter.