Sportdrukwerk voor het wereldkampioenschap BMX calender 24-07-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor het wereldkampioenschap BMX

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen baniervlaggen drukken, val tijdens de fietscross extra op met beachvlaggen of moedig de BMX'ers aan met gepersonaliseerde vlaggen. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

baniervlag-sportdrukwerk-voor-het-wereldkampioenschap-bmx

Ideale reclamedragers

Baniervlaggen zijn ideale reclamedragers. Je ziet ze dan ook vaak bij grote sportevenementen. We printen jouw baniervlag full colour op sterk kwaliteitspolyester. Dit vlaggendoek heeft een doordruk van 95% wat betekent dat 95% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is. Baniervlaggen zijn in veel verschillende formaten te bestellen en kunnen we afwerken met en zonder tunnelzoom. Opvallen maar!

Indoor en outdoor opvallen

Onze beachvlaggen kun je zowel indoor als outdoor gebruiken voor bijvoorbeeld fietsbeurzen of crosswedstrijden. Je kunt bij ons kiezen uit twee soorten beachvlaggen: standaard en drop beachvlaggen. Voordeel aan de beachvlag is dat de mast waar de vlag aan vastzit, standaard wordt bijgeleverd inclusief handige nylon tas. Dankzij de subtiele kromming is de beachvlag een elegant alternatief voor de baniervariant. Door deze vorm vallen ze ook nog eens snel op. Een win-winsituatie.

beachvlag-sportdrukwerk-voor-het-wereldkampioenschap-bmx

standaard-vlag-sportdrukwerk-voor-het-wereldkampioenschap-bmx

Perfecte eyecatcher

Groot fan van een Nederlandse BMX'er? Moedig hem of haar dan aan met een gepersonaliseerde mastvlag. Dé perfecte eyecatcher tussen al het juichend publiek! We printen de standaard vlag full colour of PMS op sterk kwaliteitspolyester. Dit doen we zowel via zeefdruk als digitaal. We kunnen de vlag voorzien van een plastic bevestigingsclip of een touw/lus bevestiging. Het is maar net wat jij fijn vindt. Aanmoedigen maar!


Is voetbal meer jouw ding? Je kunt bij ons bijvoorbeeld je eigen clubblad drukken, de derby groots aankondigen met outdoor posters en mooie entreekaarten bestellen voor je supporters. Ontdek 't meteen en laat een sportieve indruk achter.