Sportdrukwerk voor een grote wielerwedstrijd calender 01-07-2017 time 2 minuten leestijd

Sportdrukwerk voor een grote wielerwedstrijd

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen dranghekspandoeken drukken, val extra op met een straatsticker tijdens een wielerwedstrijd of geef de fietsers extra energie met je eigen bedrukte blikjes. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

tour-de-france-dranghekspandoek

Dranghekspandoeken

Val tijdens een wielerwedstrijd op met een full colour gedrukt spandoek. Je kunt bij ons kiezen uit niet winddoorlatend bisonyl of winddoorlatend meshdoek. We voorzien alle dranghekspandoeken standaard om de 50 cm van transparante kunststof ogen. Voordeel aan deze ogen, is dat ze sterker zijn dan metalen ogen en niet kunnen roesten. Dit voorkomt bruine strepen op het doek en omdat de ogen transparant zijn, vallen ze niet op in jouw print.

Straatstickers

De fietsers vertellen hoeveel kilometer ze nog moeten trappen? Dat doe je eenvoudig met straatstickers. Dankzij de unieke eigenschappen van betonstickers kunnen ze op verschillende types ondergrond worden geplaatst. Onze straatstickers van Asphalt Art zijn gemaakt van zelfklevende dikke aluminiumfolie die zich volledig vormt naar de ondergrond. Hierdoor is de hechting zeer goed en is verwijderen relatief gemakkelijk. Ideaal!

tour-de-france-straatsticker

tour-de-france-blikjes

Bedrukte blikjes

Tijdens een lange rit kunnen de sporters natuurlijk wel wat extra energie gebruiken. Bedrukte blikjes, gevuld met energiedrank of appelsap, zijn perfect om weg te geven. Wij bedrukken de blikjes voor de laagste prijzen en voorzien deze natuurlijk met jouw logo of je complete huisstijl. Omdat de sporters graag een blikje aannemen, is het uitermate geschikt om jouw boodschap over te brengen. Aanmoedigen en uitdelen maar!


Of het nu gaat om de grote ronde in Frankrijk of een reacreatief rondje rond de kerk, met sportdrukwerk kleed je je evenement pas echt aan!