Hoe worden bureau onderleggers gemaakt? calender 17-11-2016 time 2 minuten leestijd

Hoe worden bureau onderleggers gemaakt?

Bureau onderleggers zijn sterke reclamedragers. Gemiddeld zitten we namelijk bijna 6 uur per dag achter een bureau. Zo is er elke dag opnieuw dus aandacht voor jouw merk en boodschap. Heb je altijd al willen weten hoe bureau onderleggers worden gemaakt? Ivan vertelt!

bestellen-hoe-worden-bureau-onderleggers-gemaakt

1: Bureau onderleggers bestellen

Bij ons kun je kiezen voor gedrukte bureau onderleggers op 2 formaten, namelijk A2 of A3 formaat. Naast het formaat kan je kiezen uit het aantal vellen. Zo heb je de keuze uit 25 of 50 vellen. Daarnaast is het aan jou aan welke zijde je de lijmbinding van je bureau onderlegger wil. Meestal kiest de klant voor de bovenzijde, maar het is ook heel slim om de onderkant te doen. Zo voorkom je namelijk sneller dat je ezelsoren aan je bureau onderlegger krijgt. Handig!

gedrukt-hoe-worden-bureau-onderleggers-gemaakt

2: Bureau onderleggers drukken

Het ontwerp van je bureau onderlegger is natuurlijk helemaal aan jou. Handig is wel dat onze beide formaten genoeg ruimte bieden voor een toetsenbord, een kop koffie, een muis en natuurlijk je aantekeningen. Als we de bureau onderleggers hebben gedrukt op één van onze drukpersen, voorzien we elke bureau onderlegger van een kartonnen onderbord. Vervolgens gaat de pallet terug naar onze snij-afdeling die de onderleggers op maat snijdt.

lijmen-hoe-worden-bureau-onderleggers-gemaakt

3: Bureau onderleggers lijmen en verzenden

Als de bureau onderleggers het juiste formaat hebben, voorzien we de onderleggers van een lijmbinding. De ruggen worden voorzien van een koudlijm. Dit is een speciale lijmsoort die binnen 20 minuten droogt. Omdat de bureau onderleggers alleen van buitenaf worden gelijmd, kunnen de pagina's eenvoudig worden afgescheurd. Als de lijmbinding helemaal droog is, gaan we de bureau onderleggers los van elkaar snijden en zijn ze klaar voor verzending!