Hoe worden beurswanden gemaakt? calender 01-09-2016 time 1 minuten leestijd

Hoe worden beurswanden gemaakt?

Sta je binnenkort op een beurs of een evenement? Val dan op met een beurswand of presentatiewand. Dat trekt gegarandeerd de aandacht! Maar hoe worden beurswanden eigenlijk gemaakt?

printer-hoe-worden-beurswanden-gemaakt

1: Beurswanddoek bedrukken

De doeken van de beurswanden bedrukken we altijd enkelzijdig full colour. Als je ontwerp is goedgekeurd door onze afdeling DTP, dan wordt je bestand automatisch doorgestuurd naar één van onze Durst printers. Deze printers bedrukken je doek welke is gemaakt van 310 grams heavy textile. Dit doek heeft een hoge witgraad en is brandwerend.

klitteband-hoe-worden-beurswanden-gemaakt

2: Beurswanddoek afwerken

Zodra jouw doek is gedrukt, gaat deze door naar de afwerkafdeling. Hier wordt jouw doek op het juiste formaat gesneden en vervolgens afgewerkt. Zo wordt aan de achterzijde van het doek klittenband aangebracht. Hiermee bevestig je namelijk het doek aan het spanframe. Ideaal hieraan is dat je hierdoor ook weer eenvoudig je doek van het spanframe verwijdert en oprolt voor een volgend gebruik!

klaar-hoe-worden-beurswanden-gemaakt

3: Beurswand opzetten

Onze beurswanden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, rolkoffer en verlichting. Het frame zet je makkelijk op. Je verbindt namelijk alle kliksluitingen met elkaar en het systeem staat als een huis! Door de kliksluitingen weer los te maken, schuif je het frame weer in elkaar en past deze weer in de handige rolkoffer. Deze koffer heeft een uitschuifbaar handvat en 2 stevige wielen. Zo neem jij je beurswand overal mee naartoe!


Helemaal geïnspireerd? Bekijk en bestel dan snel én gemakkelijk ons assortiment presentatie- en beurswanden!