Alles wat je moet weten over het inzetten van buitenreclame calender 24-05-2022 time 3 minuten leestijd

Alles wat je moet weten over het inzetten van buitenreclame

Wil je buitenreclame inzetten, maar weet je niet goed wat het doel is van elke vorm van buitenreclame? Dan ben je bij Reclameland op het juiste adres! Het is natuurlijk belangrijk dat je weet welke vorm van buitenreclame het meest effectief is om jouw gewenste resultaat te behalen. In dit blog lichten we toe wat de verschillende manieren van buitenreclame zijn en wat het resultaat is van het gebruik van deze reclame.


Breng je boodschap in beeld met een spandoek

Ben je op zoek naar een vorm van buitenreclame die zware weersomstandigheden aankan? Dan is een spandoek bedrukken ideaal. Een spandoek is vrij groot, dus jouw gewenste boodschap kan duidelijk in beeld gebracht worden. Houd er rekening mee dat je niet teveel informatie op het spandoek zet. Dit zorgt ervoor dat de boodschap minder goed zichtbaar is. Spandoeken worden namelijk vaak van veraf bekeken.

Is er geen plek om het spandoek neer te hangen? Dan kun je ook voor een spandoekframe gaan. Een spanframe is een spandoek met een sterke frame er omheen die je overal kunt neerzetten of aan vast kunt maken.

buitenreclame-spandoek


Hang de vlag uit!

Met het bedrukken van een vlag kun je op een opvallende wijze je bedrijf in beeld brengen. Net zoals een spandoek kan een vlag ook tegen een stootje.

Op een vlag kun je niet veel informatie kwijt. Daarnaast beweegt een vlag in de wind, waardoor je tekst niet goed kunt lezen. Plaats daarom niet teveel tekst op je vlag! Wil je wel tekst op je vlag? Houd deze dan kort en pakkend. Een logo werkt ook altijd goed op vlaggen.

buitenreclame-vlag

Decoreer je gevel met een gevelbord

Een gevelbord zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt bij voorbijgangers. Iedere voorbijganger zal je bedrijf of kantoor herkennen aan het bord met jouw logo erop. Met een gevelbord werk je eenvoudig aan je branding én klantenbinding. Klantenbinding is belangrijk, zodra een klant jouw bedrijf herkent, is de kans groter dat deze nogmaals terugkeert. Daarnaast wekt een gevelbord het gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid op bij de klant. Genoeg redenen dus om een gevelbord op te hangen!

buitenreclame-gevelbord

Breng je bedrijf onder aandacht met betaalbare posters

Posters maken is een makkelijke en betaalbare vorm van buitenreclame. Daarnaast is het bij posters zeer praktisch dat je veel posters tegelijk kunt bestellen waardoor je veel posters kunt verspreiden.

Ook als je veel informatie kwijt wil is een poster handig. Daarbij is het wel van belang dat je ervoor zorgt dat je de aandacht van de klant trekt. Dit kun je doen door een pakkende tekst te gebruiken en ervoor te zorgen dat je poster een opvallend design heeft. Op deze manier is het lastig om de poster niet te bekijken!

buitenreclame-posters


Ben je enthousiast geworden over de inzet van buitenreclame? Er is een ruime keuze aan buitenreclame op Reclameland. Ga meteen aan de slag!